Sesionet e meparshme

Jeni te interesuar per EYP por nuk dini se cfare te prisni? Ndoshta keni qene pjesemarres ne nje sesion dhe doni te perjetoni serish momentet me te bukura duke pare produksionet e Skuadres Mediatike? Atehere kjo faqe eshte pikerisht per ju! Me poshte do te gjeni nje liste te sesioneve te meparshme te sesioneve te EYP Albania dhe nje link te faqeve respektive te Facebook.

Saranda 2016, Sesioni i 5-te Nderkombetar

Shkoder 2016, Sesioni i 9-te Kombetar

Korca 2015, Sesioni i 8-te Kombetar

Egnatia 2014, Sesioni i 4-t Nderkombetar