Sesionet e ardhshme

Ne kete faqe do te mund te shihni sesionet e planifikuara nga EYP Albania per te ardhmen si dhe te perditesoheni nepemjet faqeve te tyre perkatese ne Facebook.

AULONA 2017, SESIONI I 10-TE KOMBETAR, 18/05/17-23/05/17